Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Dronken bestuurster betrapt bij Renesse

Toegevoegd: 20-03-2016, 17.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

RENESSE - De politie heeft afgelopen nacht in Renesse een voertuig gecontroleerd met vijf inzittenden. De bestuurster moest blazen en blies een A-indicatie. Zij is vervolgens aangehouden.


Op het politiebureau is een ademanalyse afgenomen waaruit bleek dat de vrouw veel te veel had gedronken. Haar rijbewijs, welke zij net twee maanden had, werd dan ook ingevorderd.

Binnen tien dagen neemt de Officier van Justitie een beslissing over het ingevorderde rijbewijs. De kans bestaat dat de bestuurster naast een boete ook een alcoholcursus moet volgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drs.H (21-3-2016 om 11:08)
Inderdaad Blondi, er is niets gebeurd (zonder t). En als antwoord op je retorische vraag (.. en wat dan nog ..): "Moet er dan iets gebeuren ! Hoe dom kan je zijn !" Voorkomen is beter dan genezen.
W. Kruit (21-3-2016 om 11:03)
blondi (!!), nu is er niets gebeurd (zonder t; verleden deelwoord). Maar als zo één een familielid van je doodrijdt? Wat dan? Dan is de wereld te klein en had de politie eerder moeten ingrijpen! Kortzichtigheid in optima forma!!
blondi (21-3-2016 om 09:23)
en wat dan nog er is toch niets gebeurdt
anti-alcohol (21-3-2016 om 08:11)
Goed werk van de politie. De passagiers in deze auto zijn mede verantwoordelijk voor dit verkeersonveilige gedrag.
100%zeeuws (20-3-2016 om 18:22)
hoe stom kan je zijn? maar gewoon nietig verklaren en een melding in het systeem dat aangeeft dat ivm drank ze het niet meer mag halen (alle categorieën dus ook niet brommen)
Cookie-instellingen beheren