Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Twee arrestaties na fikse vechtpartij Hulst

Toegevoegd: 21-03-2016, 09.57 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Na een fikse vechtpartij op straat in Hulst zijn zondagavond twee personen aangehouden. Dat meldt de politie.


Rond 23.20 uur waren meerdere personen slaags geraakt op de Keldermanstraat. Over en weer werden daarbij klappen en trappen uitgedeeld. Agenten grepen in en moesten uiteindelijk zelfs pepperspray en de wapenstok gebruiken om de boel te sussen.

Er werden diverse politie-eenheden ingezet en ook een diensthond kwam ter plekke. "Uiteindelijk keerde de rust terug en zijn de verdachten aangehouden. et gaat om een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 23-jarige Belg", aldus de politie.

De aanleiding voor de vechtpartij ligt volgens de politie waarschijnlijk in de relationele sfeer. Beide verdachten zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (22-3-2016 om 10:55)
Zoals je kan zien op de video, zijn alle drie de mannen bereid op de vuist te gaan met elkaar. Er is er geen één die wegloopt of zich opstelt als slachtoffer. Dus dat betekend dat je drie daders/vechtersbazen hebt tegenover vier agenten, het zou dus aankomen op één agent per vechtersbaas en dus zou de politie geen controle hebben over de situatie met alle gevolgen van dien, denk daarbij aan mogelijk wapen verlies of groot letsel voor de agenten, en niet wetend met welke gekke crimineel je te maken hebt en tot hoever hij gaat als hij losgaat. Dus goed gehandeld van de agenten.
Franky (22-3-2016 om 10:25)
Ik heb nog nooit zo slecht optreden van de politie gezien.... Tip: ga ander werk zoeken, vakken vullen bij de AH bijv.
ik (21-3-2016 om 16:15)
Waardeloos ingrijpen van de politie Hulst zo te zien in die video.
Jeweeshelluf (21-3-2016 om 15:15)
'Agenten grepen in'. Op de beelden die op internet rondcirculeren is toch echt iets anders te zien.
Cerebrus (21-3-2016 om 13:54)
Een filmpje hiervan is te zien op dumpert.nl (zoek op fightclub hulst). Heel bijzonder om te zien dat de agenten totaal niets doen om deze ruzie eerst te de-escaleren.
Cookie-instellingen beheren