Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Dronken Belg rijdt voortuin kapot in Eede

Toegevoegd: 21-03-2016, 10.49 uur
Door: Roland de Jong

EEDE - Een 25-jarige Belg heeft bij de Scheidingstraat in het Zeeuws-Vlaamse Eede met zijn auto een voortuin en verkeersbord vernield. De man bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden.


De politie kreeg zondag rond 19.50 uur de melding dat een automobilist in de grensplaats een eenzijdig ongeval had veroorzaakt. Ter plaatse aangekomen bleek dat deze met zijn auto tot stilstand was gekomen tegen een boom. Daarbij raakte het voertuig beschadigd.

De automobilist bleek ook nog een verkeersbord en de voortuin van een woning te hebben vernield. Een blaastest wees uit dat de Belg dronken was. "Hij blies 495 Ug/l", aldus een politiewoordvoerder. De man kreeg een bekeuring van 550 euro opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (21-3-2016 om 15:49)
koopje van de week. Wij als Nederlander waren gewoon ons rijbewijs kwijt. Meten met 2 maten heet dat. Of gewoon discriminatie van je eigen bevolking. Maar dat zijn we ondertussen wel gewoon in Nederland.
Cookie-instellingen beheren