Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Vrouw behandeld na felle brand Hulst

Toegevoegd: 21-03-2016, 21.42 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een vrouw is maandagavond door de ambulancedienst behandeld na een felle keukenbrand in een woning aan de Trumanlaan in Hulst.


De brand brak rond 18.40 uur uit aan de achterzijde van een rijtjeswoning. De brand woedde volgens de Veiligheidsregio Zeeland op de begane grond. Rond 19.15 uur was de brand onder controle. Volgens een woordvoerder was er geen sprake van doorslag naar de bovenverdieping. Wel kwam er veel rook vrij en daardoor is er flink wat schade ontstaan. De brand was bij de keuken korte tijd uitslaand.

De vrouw, volgens de woordvoerder een bewoonster van het pand, is ter plekke geruime tijd behandeld door een ambulanceteam. De vrouw had rook ingeademd. De bewoners van naastgelegen woningen werden uit voorzorg uit hun woningen gehaald. Salvage is opgeroepen om te ondersteunen bij afhandeling van de schade.

Bij het bestrijden van de brand werden twee tankautospuiten en een hoogwerker ingezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750