Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Bromfietsster gewond bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 22-03-2016, 10.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in Middelburg is dinsdagochtend een bromfietsster gewond geraakt.


De botsing vond rond 09.35 uur plaats op de kruising van de Tromboneweg met het Mortierepad. Een automobilist reed over de Tromboneweg richting de Mortiereboulevard toen deze de bromfietsster over het hoofd zag.

Toevallig passerende studenten van de Scalda-opleiding uniformberoepen verleenden eerste hulp en zetten de weg af in afwachting van de politie. Het slachtoffer werd ter plekke door een ambulanceteam uit Goes behandeld en vervolgens voor nader onderzoek en behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.

De weg was ter plekke enige tijd afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (25-3-2016 om 14:40)
Verkeer is een samenspel tussen verschillende voertuigen en personen. Voor sommige is dat moeilijk omdat er een stuk inzicht mist.Dat kan vele oorzaken hebben.Haast, onwetendheid, afleiding, gebrek aan kennis etc etc. Sterkte een ieder
johan (24-3-2016 om 08:17)
Ik rij daar ook regelmatig, maar waarom weer altijd de situatie de schuld geven? Waarom niet even remmen voor het fietspad en links en rechts kijken? Mensen zijn te gehaast tegenwoordig en willen alles maar makkelijk aangereikt krijgen. Neem de tijd. Beterschap voor de brommer bestuurder.
100%zeeuws (23-3-2016 om 20:15)
het is daar zo onoverzichtelijk door de hoge stenen muren van de brug ik rij er dagelijks met de auto en schrik vaak ook nog ondanks dat ik er al rekening mee hou. nou zijn er ook veel die gewoon te hard rijden (brommers en e-bikes) en waarschijnlijk denken dat de auto`s toch altijd fout zijn tot dat..........
Martin (23-3-2016 om 08:02)
Ik fiets er iedere dag. Ik ben altijd op mijn hoede. Geeft mij altijd een onzeker gevoel, je weet als fietser niet waar je aan toe bent omdat het voor automobilisten onoverzichtelijk is.
Soetkin (22-3-2016 om 20:50)
Henk, ken je de situatie daar? Het is daar vooral voor auto's onoverzichtelijk. Fietsers en bromfietsers hebben er voorrang, maar zijn bijna niet te zien. Er zijn op dat punt al best veel aanrijdingen geweest.
Herrie (22-3-2016 om 20:22)
Ja ik heb daar als automobilist ook al vaker bijna problemen gehad. De fietsers komen daar "uit het niets". Weet niet waarom maar je ziet ze niet aankomen op de een of andere manier.
Cookie-instellingen beheren