Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water vanaf kade Sas van Gent

Toegevoegd: 22-03-2016, 19.15 uur
Foto 14 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jeroen (23-3-2016 om 12:40)
@jaap verkeer, Als het bij schrapen als het bij schrapen alleen bleef dan zou het nog meevallen. Zie op de foto's dat de complete achteras er vanonder getrokken is.
wim (23-3-2016 om 06:51)
Even niet opgelet bij het verlaten van je auto om de handrem te gebruiken of laat hem in zijn versnelling staan dan rijd de auto niet weg ik vermoed dat het toch een duur dagje word voor de eigenaar van je auto
jaap verkeer (22-3-2016 om 22:28)
dat is wel erg pech zeg. ik zie dat er van die "broodjes" zijn die normaal gesproken deze afvaart verhinderen.Maar daar is de auto pet langs gegaan zeker. Klein foutje dat kan gebeuren, wel heel zonde, te meer daar hij met veel geschraap over de kade naar boven is getrokken.
Cookie-instellingen beheren