Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brand oud schoolgebouw CSW Vlissingen

Toegevoegd: 23-03-2016, 19.34 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Woensdagavond is brand uitgebroken in één van de gebouwen van de voormalige CSW-locatie aan de Adriaen Coortelaan in Vlissingen.


Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland woedde de brand in een voormalige gymzaal en een voormalig stookhok van het schoolgebouw, dat momenteel deels wordt gesloopt.

De brand werd rond 18.35 uur opgemerkt. Binnen een half uur was de brandweer het vuur meester. Er werd opgeschaald naar middelbrand en er kwamen twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plekke. De hoogwerker is niet meer ingezet.

De brandweer heeft het pand geventileerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (23-3-2016 om 20:42)
Mn oude gymzaaltje snik snik
Omwonende (23-3-2016 om 19:57)
Hieruit blijkt maar weer dat er onvoldoende aandacht is besteed aan het voorkomen van vandalisme en al dit soor taferelen. Regelmatig als ik daar loop zie ik daar mensen waarvan ik mij afvraag wat ze daar te zoeken hebben. Al deze figuren zorgen er ook voor dat ik mij niet meer veilig voel in mijn eigen omgeving.
Cookie-instellingen beheren