Weerbericht:
Tropisch warm en veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand onder flatgebouw Middelburg

Toegevoegd: 24-03-2016, 04.02 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Onder een flatgebouw in de Middelburgse Stromenwijk heeft in de nacht van woensdag op donderdag brand gewoed.


De brand in het complex aan de Haringvlietstraat werd rond 02.55 uur opgemerkt en woedde in een bergruimte. Vanaf de post Stromenweg werden een tankautospuit en een ladderwagen ter plekke gestuurd. Vanwege een bezettingsprobleem werd na 10 minuten ook de blusploeg van de brandweer in Koudekerke opgeroepen.

De ploeg uit Koudekerke heeft de brand uiteindelijk geblust. De brandweervrijwilligers van de post Stromenweg hebben nog wel ondersteuning gegeven. Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij die zich verspreidde in de bergruimte onder het gebouw. Na het blussen is daarom uitgebreid geventileerd. De brandweer heeft ook de flatwoning direct boven de brandhaard gecontroleerd.

De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (24-3-2016 om 16:51)
Als er een bezettingsprobleem is op deze post - die nota bene de hoofdkazerne is - dan maak ik me ongerust als Middelburger daar waar het gaat om de inzetbaarheid van brandweer.
retteket (24-3-2016 om 16:36)
Tweede keer in een half jaar tijd, De politie doet niks.
ad (24-3-2016 om 08:33)
Het is vaak raak in die flat, van 'n collega gehoord dat er vaak overlast wordt veroorzaakt door hangjongeren. Ikzelf heb in de jaren '80 in de Stromenwijk gewoond met heel veel plezier, maar nu... JAMMER.
Cookie-instellingen beheren