Weerbericht:
Vandaag half tot zwaar bewolkt en meest droog. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

TBS verkrachter meisje (8) verlengd

Toegevoegd: 24-03-2016, 20.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag beslist dat de tbs met dwangverpleging die de 36-jarige M. van der B. uit Sluiskil ondergaat opnieuw met een jaar moet worden verlengd.


Die tbs met dwangverpleging kreeg hij in 2010 opgelegd voor het verkrachten van een 8-jarig meisje, het plegen van ontucht en een poging om een meisje te verkrachten. Het jaar voor zijn veroordeling verkrachte hij het meisje door haar mee te lokken en in de bosjes te trekken.

Kort daarna probeerde hij in Hulst een eveneens jong meisje te verkrachten. Door haar gegil kwamen er omstanders aanlopen en Van der B. nam de benen. Enkele maanden daarvoor probeerde Van der B. eveneens in Terneuzen een 9-jarig meisje aan te randen. Een oplettende buurvrouw betrapte hem en opnieuw koos hij het hazenpad.

Destijds verklaarde Van der B. dat hij regelmatig een innerlijke dwang voelde om zich aan een jong meisje te vergrijpen en die dwang niet kon tegenhouden.

Zie ook:
'TBS verkrachter meisje (8) verlengen' (16-03-2015)
OM eist langer tbs voor kinderverkrachter (20-03-2014)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (25-3-2016 om 10:56)
Gooi de sleutel maar weg...
chuckles (25-3-2016 om 00:20)
dik 20 jaar de cel in ja stuk stron* dat hij is
Cookie-instellingen beheren