Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Dode fietser is man uit Zoutelande

Toegevoegd: 27-03-2016, 15.34 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - De man wiens lichaam vanochtend werd gevonden in een sloot bij Biggekerke is een 54-jarige man uit Zoutelande. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie is er hoogstwaarschijnlijk sprake geweest van een eenzijdig ongeval. "Uit onderzoek op het lichaam van de dode man zijn geen sporen gevonden die erop wijzen dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Ook zijn er geen sporen van een aanrijding gevonden", aldus de politie.

De politie gaat om bovengenoemde redenen uit van een eenzijdig ongeval waarbij de man met zijn fiets in de sloot terecht is gekomen en ter plaatse is overleden.

Zie ook:
Dode gevonden in sloot Biggekerke  

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren