Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode in woning Middelburg is meisje (17)

Toegevoegd: 27-03-2016, 20.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De persoon die vanmiddag dood werd aangetroffen in een woning in Middelburg is een 17-jarig meisje uit die plaats. Dat heeft de politie zojuist naar buiten gebracht.


Rond 14.00 uur werden verschillende hulpverleners naar de woning gestuurd. Volgens een woordvoerder van de politie gebeurde dat nadat huisgenoten hadden opgemerkt dat de 17-jarige niet wakker was gevonden.

De technische recherche startte na de vondst een onderzoek om de oorzaak van het overlijden te achterhalen. De recherche heeft het onderzoek in de woning afgerond.

Het lichaam van de Middelburgse is volgens de politie overgebracht naar een mortuarium om het daar uitgebreid te kunnen onderzoeken.

Zie ook:
- Politie onderzoekt dode vrouw Middelburg 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jose (29-3-2016 om 17:30)
ik wens de nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe om dit zware verlies te dragen hier zijn geen woorden voor ze was nog in de bloei van haar leven dat zij rust in vrede
M.D (28-3-2016 om 01:34)
Ja dat is het zelfde huis maar dat is nu niet belangerijk het belangerijkste is dat we er nu voor de familie er zijn Uit het oog maar nooit uit ons hart we zullen altijd aan je blijven denken!
... (28-3-2016 om 00:47)
D.M dat is inderdaad het zelfde huis. Wat maken die mensen toch veel mee. Veel sterkte voor de na bestaande.
Aluhoedje (28-3-2016 om 00:34)
@DM: Verdomd als je geen gelijk hebt. Heel veel pech, of is er meer aan de hand? Bij de brand geeft een ene A. ook al een twijfelachtige opmerking.
buurtbewoner (27-3-2016 om 23:36)
Éérst die brand in dat huis vorige jaar.Nu dit weer verschrikkelijk. Sterkte voor allen.
J.w (27-3-2016 om 23:21)
Wat verschrikkelijk voor de na bestaande, eerst de grote brand en nu een lief mooi meisje, familie en vrienden gecondoleerd
Cookie-instellingen beheren