Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Schikking na rijden onder invloed Eede

Toegevoegd: 28-03-2016, 07.22 uur
Door: Roland de Jong

EEDE - In de Zeeuws-Vlaamse grensplaats Eede is in de nacht van zondag op maandag een weggebruiker betrapt die te veel alcohol had gedronken.


Volgens de politie blies de persoon net boven de geldende alcohollimiet. De politie gaf de weggebruiker namens het Openbaar Ministerie (OM) een schikking van 325 euro.

Weggebruikers mogen, of zij zich nu met een auto, een motor of bijvoorbeeld een brommer of fiets voortbewegen, maximaal 220 Ug/l blazen. Voor beginnend bestuurders ligt die limiet op 88 Ug/l.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hans (28-3-2016 om 10:56)
dit is van de zotte die man moet zijn rijbewijs in leveren en geen schikking krijgen want even later ga hij toch weer achter het stuur zitten het hek is van de dam als je dit doe ze zijn hier te mild want als je een kapotte lamp in je auto zitten heb en je kan hem niet maken krijg je al een hogere boete en ook als je achter het stuur belt heb je kans dat de boete hoger is dus rijbewijs in leveren voor een jaar
fietser (28-3-2016 om 10:48)
En mocht ie toen verder rijden? Of eerst zijn roes uitslapen!!!
albert (28-3-2016 om 10:46)
EINDELIJK !!! Ik zeg al jarenlang pak ook de fietsers en scooters enzo aan want ook die zijn weggebruikers.. Ik heb zo vaak discussie hierover in cafe want bijna iedereen denkt je op fiets wel naar huis mag fietsen met drank.. Als ik zeg nee geen drqank want ik ben met auto hoor je altijd dan kom je toch op de fiets ?? Fiets mag ook niet ! Scooter ook niet ! Zelfs lopend mag je niet dronken over straat dan ben je verplicht taxi te bellen of thuis te blijven ! Zijn niet mijn regels maar zo is de wet ! Nu nog veel meer op drugs en blowen controleren !!!
Ja-Ja (28-3-2016 om 09:30)
Dit is gewoon klassejustitie. Te Hoog is Te hoog. Deze persoon kon dat wel direct betalen.Niet een ieder. [Had vermoedelijk een maatschappelijk functie]? Afpakken dat rijbewijs.
Cookie-instellingen beheren