Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Caravan omgewaaid A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 28-03-2016, 10.54 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 bij Heinkenszand is maandagmorgen een caravan omgewaaid. Er raakte niemand gewond.


Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) werd de caravan op de rijbaan richting Bergen op Zoom gegrepen door een harde windvlaag in de zij en waaide deze vervolgens om. De caravan blokkeerde twee rijstroken. De politie zorgde samen met Rijkswaterstaat voor een afzetting.

Gisteren werd door het KNMI al gewaarschuwd voor harde wind. Momenteel geldt code geel.

Zie ook:
Zware windstoten op Tweede Paasdag (27-03-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
w wakker (28-3-2016 om 19:44)
Maar al deze stuurlui, die de beste zijn en aan wal staan.....kennen niet het hele verhaal erachter. Soms heb je geen keuze en moet je wel gaan rijden omdat er gewerkt moet worden, of een dierbare ligt in het ziekenhuis...moet ik nog even doorgaan? Soms moet je een keuze maken, en of die dan verkeerd uitpakt, das een tweede, maar de bestuurder moest blijkbaar toch gaan rijden, so be it!
Cees (28-3-2016 om 19:37)
We kunnen wel heel snel oordelen maar wil je (kost wat kost) het risico nemen en met de caravan de weg op gaan, neem dan uit voorzorg provinciale wegenroute met veel meer beschutting dan de veelal open auto snelwegen.Daarbij is het ook gemakkelijker om daar je snelheid aan te passen zonder irritaties van overige weg gebruikers.
Tholenaar (28-3-2016 om 19:10)
Ik heb vandaag een rondje Zeeland gedaan (Tholen,Zierikzee,Veere,Goes,Tholen) en ik heb tientallen caravans gezien ondanks de zware windstoten! Het nog een wonder heten dat het bij deze ene caravan bleef.
I. Izeboud (28-3-2016 om 16:43)
Dit ongeval is er wel om vragen er wordt code geel afgegeven met hevige windstoten en als je dan zo eigenwijs bent om dan toch met de caravan op de weg te gaan.Hoe dom kun je zijn.
loesje (28-3-2016 om 16:21)
bedankt, door dat ie zo nodig moest, hebben ze heel de boel opgehouden iedereen... die waarschuwing was er niet voor niets, en toch scheuren met dat ding. eigen schuld dikke bult.
Moon (28-3-2016 om 16:17)
Niet echt handig om met deze omstandigheden te vertrekken. Beter even gewacht. Waait nooit 24 uur zo hard.
Cookie-instellingen beheren