Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Auto en aanhanger van dijk Scherpenisse

Toegevoegd: 28-03-2016, 11.25 uur - Update: 28-03-2016, 12.15 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - In Scherpenisse op Tholen zijn maandagochtend een auto en een aanhanger van een dijk gereden. Er zouden twee mensen gewond zijn geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 10.10 uur op de Poortvlietsedijk (N286) tussen Poortvliet en Scherpenisse. De auto belandde via het fietspad naast de weg. Naast twee ambulanceteams werden ook twee brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen.

De brandweer heeft een deur uit de auto geknipt om de inzittenden te kunnen bevrijden. Die zijn vervolgens onderzocht door de ambulancedienst. Hoe de gewonden er precies aan toe zijn is niet bekend. Ook is niet bekend of ze naar het ziekenhuis zijn gebracht.

De auto en de aanhanger zijn inmiddels geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (28-3-2016 om 20:10)
Het was natuurlijk niet zo slim om met zoveel wind met een aanhanger met huif te gaan rijden, maar al doende leert men. Hopelijk niet te zwaar gewond, veel sterkte voor deze mensen.
medeweggebruiker (28-3-2016 om 12:45)
onverantwoord, zeker met dit weer code geel, had erger kunnen zijn
Cookie-instellingen beheren