Vrouw overleden na val in water Goes

Toegevoegd: 29-03-2016, 13.53 uur

Door: Roland de Jong

GOES - In de wijk Het Goese Meer in Goes is dinsdag aan het begin van de middag een vrouw overleden nadat ze in het water terecht was gekomen.

De hulpdiensten kregen rond 12.40 uur door dat bij een woning aan de Nieuwe Diep iemand uit het water was gehaald. Het slachtoffer was op een steiger gelegd en werd gereanimeerd. De ambulancedienst kreeg vervolgens assistentie van de traumahelikopter.

Alle medische hulp mocht niet baten: het slachtoffer overleed ter plekke. Volgens een woordvoerder van de politie gaat de afdeling forensische opsporing samen met een GGD-arts onderzoek doen naar de toedracht van het overlijden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750