Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto van de weg door gebruik telefoon

Toegevoegd: 29-03-2016, 14.24 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een automobilist is maandagavond op de A58 bij Goes in de middenberm terecht gekomen en vervolgens op de vluchtstrook tot stilstand gekomen. De bestuurder zou bezig zijn geweest met zijn mobiele telefoon toen het ongeluk gebeurde.


Het ongeluk gebeurde rond 23.45 uur. Volgens de politie zag de melder, een vrachtwagenchauffeur, rond dat tijdstip het voertuig van de weg raken. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar er werd ter plekke geen bestuurder aangetroffen.

De eigenaar van de auto, een 41-jarige Vlissinger, werd achterhaald en die verklaarde bij de politie dat ten tijde van het ongeluk een vriend van hem achter het stuur had gezeten en hij zelf bijrijder was. De maat was er echter vandoor gegaan en de eigenaar was opgepikt door een andere vriend. Zodoende was geen van de betrokkenen meer op de ongevalslocatie toen de hulpdiensten arriveerden.

Volgens de politie heeft de Vlissinger verklaard dat zijn vriend tijdens het rijden bezig was met zijn mobiele telefoon. De beide betrokkenen zouden ongedeerd zijn gebleven. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (30-3-2016 om 07:01)
De boetes van telefoneren moesten nog veel hoger zijn want je ziet echt dagelijks en hier zie je weer de gevolgen daar van
ikke (29-3-2016 om 21:26)
het word noch veel teveel gedaan bellen enz enz achter het stuur
Cerebrus (29-3-2016 om 19:38)
Haha, ja het zou natuurlijk helemaal niet zo kunnen zijn dat de bestuurder die vriend gewoon uit z'n duim heeft gezogen om onder strafvervolging uit te komen. Maar hij zal zich ongetwijfeld wel verspreken en alsnog de dader blijken te zijn.
chauffeur (29-3-2016 om 18:38)
En toch zou ik t op de vrachtwagenchauffeur steken.... nornaal gezien gebeurd dat ook dus waarom nu niet.
t Is wat (29-3-2016 om 18:17)
...en de eigenaar van de auto zei daar niks van? Stom... Idd eigen schuld...
Gerda (29-3-2016 om 18:05)
ik geloof deze story van hem niet
Cookie-instellingen beheren