Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Gewonde bij botsing IJzendijke

Toegevoegd: 30-03-2016, 08.32 uur - Update: 30-03-2016, 13.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

IJZENDIJKE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Watervlietseweg in IJzendijke is woensdagmorgen rond 06.30 uur een 83-jarige man uit Biervliet gewond geraakt.


De man botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De auto kwam na de klap midden op de weg tot stilstand. Omdat het slachtoffer mogelijk bekneld zat rukte de brand uit met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

Agenten hebben een onderzoek naar de toedracht van het ongeval ingesteld. Hieruit bleek dat de auto via een parkeervak en de berm tegen de boom was gereden. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto weggetakeld. Het verkeer werd tijdens de afhandeling van de aanrijding over het fietspad omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bjorn de Paepe (30-3-2016 om 16:02)
Das in ons isendike. Amai. Das nie schwone, das best erg. Maja een ongelukje zit in un klein hoeske eee. wel een vroeguh veugel, mwoh..half zevene, da lig ik nog in mijn bed. mwoh... zeg mao zwo: ai niks onderneemt, kant tur oek niks gebeuren eee. mwoh. Lekker bakje koffie drinken. Lekker wor.
O.N. Geluk (30-3-2016 om 10:25)
Het moest er eens van komen met zijn onverantwoorde rijgedrag. Vanmorgen zat hij achter mij op de parallelweg tussen Biervliet en IJzendijke. Ik reed er een goede 60 en in een mum van tijd zat hij in mijn kont te drukken. Hier mag men 60, maar hij (en ook vele anderen) rijden altijd als een zot over de parallelweg. Richting Watervliet reed de man ook al constant met de wielen over de middenas. Dus het heeft me niet verbaasd.