Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man jaagt inbrekers uit zijn huis

Toegevoegd: 30-03-2016, 21.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Afgelopen nacht heeft een bewoner in de Goudenregenstraat in Terneuzen twee inbrekers in zijn woning betrapt. Deze ongenode gasten zijn er vervolgens zonder buit vandoor gegaan. Het is de tweede keer in korte tijd dat in deze woning is ingebroken.


Het slachtoffer hoort omstreeks 02.45 uur vanuit zijn slaapkamer harde geluiden vanaf de begane grond. Als hij opkijkt, ziet hij een manspersoon met een bivakmuts naast zijn bed staan die geld eist. In reactie hierop neemt het slachtoffer een dreigende houding aan en roept tegen de man dat hij weg moet wezen.

De inbreker rent vervolgens snel naar beneden waar nog een kompaan bezig is. Beide mannen vertrekken zonder buit via de brandgang richting de Lindenlaan. Een ingezette politiehond heeft nog wel een spoor opgepakt, maar te weinig om de daders te traceren.

Uit het buurtonderzoek is ook geen extra informatie gekomen. Het slachtoffer weet zich weinig te herinneren van de signalementen van de inbrekers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren