Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee jongens bestolen van jassen

Toegevoegd: 30-03-2016, 21.08 uur - Update: 31-03-2016, 10.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Twee 13-jarige jongens die op de Bernard Zwierslaan in Terneuzen aan de buiten aan het spelen waren zijn door een man bestolen van hun jassen. Ook drong de man een woning van een van de kinderen binnen en bedreigde zijn moeder.


De twee jongens waren rond 15.55 uur buiten aan het voetballen toen er een man met zijn auto, vermoedelijk een zwarte Seat Ibiza, stopte. De auto was, volgens de jongens, kort daarvoor al een keer of drie voorbij komen rijden.

De man, blank, blond haar, 1.90 met lang, circa 40 jaar oud met een zwarte jas en blauwe schoenen aan, stapte uit en rende achter een van de jongens aan. Deze rende richting zijn woning. D e man bleef hem achtervolgen tot in de gang van de woning. De moeder van het jongentje wist hem buiten te werken. Vervolgens werd zij met de dood bedreigd.

Daarna ging de man er vandoor en nam hij de jassen van de twee kinderen mee. De politie onderzoekt de zaak en vraag getuigen zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren