Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt bestuurster na ongeval

Toegevoegd: 31-03-2016, 11.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie wil graag in contact komen met de bestuurster van een zwarte Opel Zafira. De vrouw was op 22 maart rond 16.00 uur betrokken bij een ongeval op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen.


Bij het ongeval moest een fietser hard remmen voor haar auto om zo een aanrijding te voorkomen. De man kwam hierbij ten val. Het slachtoffer fietste op het fietspad over de Nieuwe Zuidbeekseweg vanuit de richting Bossenburg/ Papegaaienburg. Toen er een auto plots de weg opdraaide moest de man hard remmen en viel.

Nadat de fietser ten val was gekomen stopte de automobiliste. Na kort met het slachtoffer, een 37-jarige Vlissinger, gesproken te hebben vervolgde ze haar weg. De man hield aan het voorval een hersenschudding en letsel aan zijn been over. Ook zijn fiets raakte beschadigd. De politie is op zoek naar de vrouw en vraagt deze zich te melden via 0900-8844. Ook getuigen kunnen zich melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (31-3-2016 om 17:54)
ze willen in stijl rijden met hun auto, maar hebben geen stijl om zich te melden.
Cookie-instellingen beheren