Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist vier keer in de fout in Goes

Toegevoegd: 01-04-2016, 10.28 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft donderdagavond in Goes een automobilist betrapt die zich op maar liefst vier vlakken de wet overtrad.


Volgens de politie reed de man veel te snel, droeg hij geen gordel en was zijn APK verlopen. Hij bleek ook nog eens onder invloed van alcohol te rijden. Volgens de politie blies de man 540 Ug/l terwijl 220 Ug/l het toegestane maximum is.
 
De man kreeg een algeheel rijverbod van vijf uur en door het Openbaar Ministerie (OM) werd een flinke geldboete opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
albert (1-4-2016 om 11:39)
Hahaha daar lacht deze man om, hij mag dus paar uur later gewoon weer met zijn ongekeurde auto doorrijden !!!!!! Dan neem je als fatsoenlijke agent tog direct die auto die auto in beslag ook ? Zal mij niks verbazen deze persoon ook geen vaste woon en verblijfplaats heeft of een oosteuropeaan of iemand met 2 paspoorten ? Ja klinkt negatief maar dit gebeurt wel dagelijks en betalen ho maar, laat staan ze ervan leren !
Joopie (1-4-2016 om 10:52)
Waarom geen artikel 5 en inbeslagnamen auto. Drank rijders moet je veel zwaarder straffen dan dit. Moet je na gaan dat hij je kind dood rijd
Cookie-instellingen beheren