Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Kindje (3) omgekomen op boerenerf

Toegevoegd: 01-04-2016, 12.32 uur - Update: 01-04-2016, 13.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHARENDIJKE - Vrijdagmorgen is bij een ongeluk op een boerenerf aan de Kapelleweg in Scharendijke een 3-jarige jongetje overleden.


Het incident gebeurde rond 10.50 uur. Het jongetje, volgens de politie woonachtig op betreffende boerderij, was aan het spelen toen hij werd overreden door een trekker met een aanhangwagen.

Hulpverleningsdiensten werden gewaarschuwd en gingen met spoed naar de Kapelleweg. Ook de opgeroepen traumahelikopter kwam ter plekke maar de hulpverleners konden niets meer voor het jongetje doen. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van dit noodlottige ongeval. Er worden getuigen gehoord en de afdeling Forensische Opsporing stelt een sporenonderzoek in.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E. Bianchi (7-4-2016 om 19:02)
Jammer, dat vele mensen het beter weten. Het is gebeurd het leed is geschied we kunnen het niet terugdraaien Maar leg het naast je neer in plaats van je er druk over te maken wie of wat Daar heeft niemand iets aan. Het is allemaal al erg genoeg.
Bianchi E. (7-4-2016 om 15:43)
Vreselijk om dit bericht te vernemen. Van uit mijn hart, gecondoleerd lieve familie. Ik wens u heel veel sterkte, om zo'n groot verlies te verwerken. Ook wens ik de chauffeur die de tractor bestuurde heel veel sterkte, ook hij heeft het moeilijk en wordt misschien vergeten in zo'n situatie.
Pieter (5-4-2016 om 15:31)
Het is inderdaad anders gegaan dan door de politie in het persbericht opgenomen. Dat zal wel afgeleid zijn van de eerste 112-melding. Het jongetje is tijdens het spelen met een fietsje zelf tegen een voerwagen aan gereden waarbij hij zijn hoofd zodanig bezeerde dat hij het niet heeft overleefd. Zoals altijd, als je nou eens wist wat er echt was gebeurd....
een hulpverlener (5-4-2016 om 08:14)
Mij verbaast het dat er altijd mensen zijn die het altijd beter weten alsof ze er zelf bij zijn geweest. zijn jullie helderziende of zo? maar goed, is het al niet erg genoeg voor de familie dat dit is gebeurt. denk zelf eens even na wat jullie allemaal in een reactie schrijven en doorsturen. ik wens de familie sterkte met dit groot verlies. en mensen wat ik nog wil meegeven is oordeel niet te snel.
Maris (3-4-2016 om 21:30)
Juist jeltje. .Het is idd anders gegaan...triest al die vooroordelen..
Mies (3-4-2016 om 20:46)
Het verhaal van Jeltje klopt. Als iemand die dichtbij het ongeval was weet ik dat het heel anders verlopen is dan dat er in dit nieuwsbericht beschreven wordt. Een zeer trieste gebeurtenis en nog triester dat het nieuws het zo verandert. Veel sterkte voor de familie ...
Cookie-instellingen beheren