Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 72 km

Motorrijder botst frontaal tegen hert

Toegevoegd: 02-04-2016, 11.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUWERKERK - Een 46-jarige motorrijder uit Ouwerkerk is vrijdagavond frontaal tegen een hert gereden. De man raakte hierbij licht gewond.


Het ongeval vond rond 21.15 uur plaats op de Zwanenburgseweg net voorbij de kruising van de Braamsweg. Door de aanrijding kwam de bestuurder ten val. Er is een ambulance ter plaatse geweest die de man heeft onderzocht, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het hert overleefde de aanrijding niet en is overleden. De motor raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hans van der see (3-4-2016 om 11:13)
elk nadeel heb zijn voordeel in ieder geval weer vlees in de diepvries
Panda (3-4-2016 om 10:04)
Ja, het is jammer voor het hert maar gelukkig dat de motorbestuurder er goed vanaf is gekomen het veel erger af kunnen lopen.
natascha (2-4-2016 om 11:51)
zonde voor het hert in het vervolg beter op letten daar dus voor over stekend winlt en beterschap voor de bestuurder van de motor
Cookie-instellingen beheren