Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

Aanhouding na mishandelingen in café

Toegevoegd: 02-04-2016, 13.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vrijdagavond is in de Menno van Coehoorngracht in Vlissingen een man aangehouden voor mishandelingen, die daarvoor plaats hadden gevonden in een café aan de Kleine Markt.


Rond 20.00 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een mishandeling in een café aan de Kleine Markt. Toen agenten in het café kwamen, troffen ze een verdwaasde man aan. Hij lag op de grond en had bloed aan zijn gezicht. Hij bleek enige tijd buiten kennis te zijn geweest nadat hij was geslagen.

De man is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar werd onder andere een lichte hersenschudding geconstateerd. De man mocht na behandeling het ziekenhuis verlaten. Er wordt met hem nog een afspraak gemaakt om officieel aangifte te doen.

De politie stelde in het horecabedrijf een onderzoek in. Zo werden getuigen gehoord en een aangifte van een 33-jarige Vlissingse opgenomen, die ook was geslagen. Uit het onderzoek bleek dat de mishandelingen waren gepleegd door een 42-jarige inwoner uit Vlissingen.

Agenten hielden rond 20.50 uur in de Coehoorngracht de man aan. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg overgebracht en ingesloten. De man in zaterdagmorgen verhoord en kreeg te horen dat hij voorlopig nog vast blijft zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren