Vier wielrenners gewond na valpartij

Toegevoegd: 03-04-2016, 11.10 uur - Update: 03-04-2016, 12.28 uur

Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Een groep wielrenners is zondagmorgen ten val gekomen op een bijweg van de Oesterdam (N659) bij Tholen. Vier van hen raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 09.45 uur. Een groep van ongeveer twintig wielrenners reed richting Tholen. Bij een kleine versmalling in het wegdek kwam een fietser in de berm en viel in de groep. Hierdoor kwamen meerdere rijders ten val.

Een 50-jarige man uit het Belgische Essen had meerdere verwondingen in zijn gezicht en had pijn aan zijn heup en bovenlichaam. Drie andere wielrenners hadden pijnlijke schouders en sleutelbenen. Er zijn vier ambulance ter plaatse geweest die een gewonde naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom hebben gebracht. Één van de slachtoffers is met spoed afgevoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser Bart (4-4-2016 om 09:06)
Heerlijk reaguurders dat jullie weer zo lopen te spuien over de racefietsers in het algemeen. Ik fiets zelf ook regelmatig over de Oesterdam, een prima plek om even lekker door te trappen. Niemand die je daar overlast mee bezorgd. Als er mensen goed uitkijken zijn het juist de fietsers. Die weten wat ze overkomt als ze vallen. Dat roepen is bedoeld om elkaar op gevaar te wijzen. De oorzaak van de val is een zeer plotselinge versmalling in het asfalt zonder enige fatsoenlijke markering. Als je ergens kwaad over moet zijn, dan is het op de wegbeheerder.
Alex (4-4-2016 om 07:09)
Gistermorgen bij Rilland 3 maal toeteren met de scooter en nog dralen met 4 man op het fietspad omdat we zo nodig op een ander moeten wachten. Die belgen kunnen al niet autorijden laat staan fietsen .
Fietsers (3-4-2016 om 21:28)
Tja dat krijg je ervan als je met zeven man breed rijd! Als er plots een versmalling komt heb je prijs! Zie het bij ons in de straat regelmatig vooral op zondag. Ploegje fietsers die denken dat zij het voor het zeggen hebben! Gewoon netjes twee aan twee rijden! Scheelt een hoop ergenissen bij de andere weggebruikers!
mar (3-4-2016 om 21:12)
dirkje ik vind je reaktie erg onrespectvol tegenover de gewonde want dit ongeval heeft niets met te hard rijden te maken gehad maar met pech hebben want ook jij kunt dit overkomen als je rustig rijd en in de berm terecht komt en iemand die naast of achter jou rijd ook op zijn snuit valt..dus ik begrijp uit jou reaktie dat je op een stoel zit je druk maakt over dingen en reaktie plaatst die nergens op slaan..pak je fiets en go onn
vandegekke (3-4-2016 om 19:41)
kleine kinderen word geleerd met niet meer dan 2 fietsen naast elkaar, en zo smal is het daar toch zeker niet, en deze val mogen we weer met zn allen betalen pffffffff
truus (3-4-2016 om 19:38)
waarschijnlijk weer een ploegje schreeuwende en brullende fietstoeristen welke veel te hard rijden daardoor ze de greep op het stuur verliezen en daardoor op hun smoel vallen