Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee honden gestolen in Middelburg

Toegevoegd: 04-04-2016, 10.46 uur - Update: 04-04-2016, 18.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Afgelopen week zijn er in Middelburg twee honden gestolen. Dat meldt de politie op Facebook.


De honden zijn in de nacht van donderdag op vrijdag gestolen. Volgens de politie is de dader mogelijk een bekende van de eigenaar. De viervoeters zijn echter nog niet teruggevonden en de politie doet daarom een oproep om naar de dieren uit te kijken.

Het gaat om een teefje van het ras Shih Tzu die een witte vacht heeft met bruine vlekken. Volgens de politie is het dier opvallend dik voor dit ras. De andere hond is een reu. Het betreft een kruising van een Shih Tzu met een Maltezer. De hond heeft een vacht die wit-grijs-zwart gekleurd is. Het dier heeft een opvallend spitse neus. Beide honden zijn niet gechipt.

Het is volgens de politie niet ondenkbaar dat de dader en de twee hondjes zich nog op Walcheren bevinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-4-2016 om 07:03)
Dit kan toch geen onbekende geweest zijn jammer dat die honden niet zijn gechipt. Maar moeten toch terug te vinden zijn.
Henk (4-4-2016 om 17:34)
daarom bezuinig niet, maar chip je huisdier. hopelijk zijn ze gauw terug.
Gerrit (4-4-2016 om 13:34)
Die gestolen honden worden misschien wel gebruikt voor hondengevechten. Daar laten ze dan een pitbull op af.. Is al; vaker gebeurd. Mesen let op je honden. Laat ze ook niet achter bij de supermarkt buiten aan de lijn, terwijl je boodschappen doet.. Op die manier zijn ook al honden gestolen.
Anoniem (4-4-2016 om 11:52)
Is het niet sinds weet ik het , vorig jaar, verplicht je honden gechipt te hebben? Of geld dit alleen voor pups.. Hopelijk komen de hondjes snel bij hun baasje terug
Cookie-instellingen beheren