Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 267 km

Mannen vast voor diefstal Christusbeelden

Toegevoegd: 05-04-2016, 09.52 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vanochtend in Goes twee mannen aangehouden die ervan worden verdacht iets te maken hebben met de verdachte Christusbeelden die vorige maand werden aangeboden in Kapelle.


De in totaal zes bronzen beelden werden op maandag 14 maart aangeboden bij een oud-ijzerhandel. De medewerker die de beelden in ontvangst nam belde de politie omdat hij het zaakje niet vertrouwde. Nadat de vondst naar buiten was gebracht meldde de eigenaar zich bij de politie. De rechtmatige eigenaar deed aangifte van diefstal.

Vanochtend werden rond 07.15 uur twee mannen van 43 en 54 jaar oud aangehouden in een woning aan de Ossenhoofdstraat in Goes. De mannen, beiden afkomstig uit Goes, worden er volgens de politie van verdacht dat zij iets te maken hebben met de diefstal danwel heling van de bronzen beelden. De mannen zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

De verdachten zullen vandaag gehoord worden over de zaak.


Zie ook:
Eigenaar Christusbeelden gevonden (20-03-2016)
Politie zoekt eigenaar Christusbeelden (16-03-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren