Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 28 km

Hoofdrijbaan kering dicht na ongeluk

Toegevoegd: 05-04-2016, 15.12 uur - Update: 05-04-2016, 15.20 uur
Bij het ongeluk ontstond flink wat schade
Bij het ongeluk ontstond flink wat schade
© Foto: Twitter / WIS_Wilco
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - De hoofdrijbaan van de Oosterscheldekering is dinsdagmiddag enige tijd afgesloten geweest vanwege een aanrijding die daar had plaatsgevonden.
 
Door nog onbekende oorzaak botste rond 13.20 uur een vrachtwagen achterop een personenauto. Een deel van het verkeer werd daarom tijdelijk over de parallelweg gestuurd. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar de betrokkenen liepen voor zover bekend geen ernstig letsel op.
 
Rond 14.00 uur werd de hoofdrijbaan van de stormvloedkering volledig afgesloten. De weg kon zo'n 25 minuten later weer deels worden vrijgegeven om het verkeer te laten passeren. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de personenauto weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750