Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
113 files van totaal 478 km

Politie vindt 2,5 kilo hennep na inval

Toegevoegd: 05-04-2016, 21.50 uur
De aangetroffen hoeveelheid hennep.
De aangetroffen hoeveelheid hennep.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandag in het middengebied in Vlissingen een inval gedaan in een woning en daarbij een flinke hoeveelheid hennep gevonden.


De inval vond volgens de politie plaats in het kader van een onderzoek naar de mogelijke aanwezigheid van een wietplantage. Nadat agenten herhaaldelijk tevergeefs hadden aangebeld, werd een ruitje van de voordeur ingeslagen. De hulpofficier van justitie had namelijk vooraf al toestemming gegeven tot het binnentreden van de woning indien de deur niet geopend zou worden.

Eénmaal binnen stuitten de agenten op een slaperige bewoner. "Hij had namelijk niets gehoord omdat hij met oordoppen in sliep", zo meldt de politie. In de woning werd vervolgens bijna 2,5 kilo hennep gevonden. De wiet is in beslag genomen. De bewoner is aangehouden en overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zucht (8-4-2016 om 01:16)
Kijk henny en buurtbewoner, jullie domheid en kortzichtigheid en gebrek aan ervaring met pijn maakt het dat jullie zulke dingen hier neer zetten. Ik hoop voor jullie dat je nooit in deze situatie terecht komt maar als je zulke dingen schrijft waar je geen verstand van heb dan hoop ik het van wel . Ik heb net als deze jongen meer dan 20 jaar pijn en heb meerdere operaties gehad en alles soorten pijn bestrijding gehad waar jullie het bestaan niet eens van weten en ik heb mijn heil gevonden in cannabis. Ik heb weer een leven en functioneer weer voor 50%. Een joint maakt mijn dag voor 6 a 7 uur weer dragelijk en ben ik vrolijk en alert en kan ik voor de mensheid weer wat betekenen.
zucht (8-4-2016 om 01:15)
En dan komen er mensen zo als teeven opstelten en van de steur die net zo kortzichtig zijn als jullie even vertellen dat het niet zo is of zo werkt...bah bah en gatver bah Ps, meneer de pineut rook niet eens en drinkt 4 biertjes in de week en valt niemand lastig maar ligt gemiddeld 3 dagen per week op bed te creperen .....hoe denken jullie nou????????????
Henny (7-4-2016 om 12:31)
Respect voor al die chronisch pijn patienten die denken dat alleen medicinale wiet hun helpt. Ja dan krijg je zulke tafferelen. Er zijn reumathologen die morfinepleisters voorschrijven die wel door CZ worden vergoed en waar de politie je geen hak mee zet. zoals gebruikers het vaak brengen. Medicinale drugs is het pas nadat dat door onderzoek isa komen vast te staan en dan zou het handig zijn als de reumatholoog zijn patienten een herkenbaar atest geven dat het gebruik toestaat. Ik vraag mij af wat het verschil is want veel van de pijnpatienten gaan naar de coffeeshop voor hun voorraadje niet medicinale . Echte medicinale drugs haal je in de apotheek op voorschrift.
P (7-4-2016 om 12:17)
@Ronald, volledig mee eens. Dit land heeft geen eigen karakter meer zoals het ooit had en waardoor men zo trots naar Nederland keek en er graag kwam. Het is nu een verlengstuk aan het worden voor de grote kapitalistische landen, Het is buigen tot we breken.
Buurtbewoner (7-4-2016 om 08:10)
@depineut: Ik kan uw situatie goed begrijpen, maar helaas zijn regels regels. Mits u een gerechtelijke uitzondering van de rechtbank heeft om een eigen voorraad te kweken bent u volgens de wet 'illegaal' bezig denk ik, ondanks een reumatoloog beweerd of het beter is of niet. Mijn psychiater zegt ook dat bepaalde mensen niet goed voor me zijn en ik er last van heb, maar vermoorden mag ik ze niet :) (grapje)... regels zijn regels, de meeste zijn niet leuk nee
Ronald (6-4-2016 om 14:01)
Begrijp je frustratie goed "DePineut" er zou eindelijk eens een fatsoenlijke oplossing moeten komen voor dit soort "thuiskwekers" die niemand tot last zijn. We zijn allang niet meer dat vooruitstrevende landje met dat fascinerende gedoogbeleid, we lopen ondertussen tien jaar achter op de rest...
Cookie-instellingen beheren