Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Cocaïne verhandeld vanuit winkel Goes

Toegevoegd: 06-04-2016, 13.51 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In een winkel in Goes is dinsdag tijdens een doorzoeking een hoeveelheid cocaïne gevonden en in beslag genomen. De eigenaar van de winkel en drie anderen zijn aangehouden.


Het flexteam van de politie deed 's middags een inval in het winkelpand, gelegen aan de Magdalenastraat. Dat gebeurde in het kader van een lopend drugsonderzoek. Tijdens dat onderzoek kwam namelijk naar voren dat er vanuit het pand mogelijk werd gehandeld in drugs.

Met toestemming van de officier van justitie werden tijdens een doorzoeking van de winkel negen bolletjes cocaïne gevonden. De drugs zijn samen met diverse mobiele telefoons en een som geld in beslag genomen. De eigenaar van de winkel is aangehouden.

Daarnaast zijn nog drie vermoedelijke kopers uit Goes aangehouden. Het gaat om mannen van 45, 49 en 50 jaar oud. Ook de woning van de winkeleigenaar is doorzocht. Hier werden nog eens 6 bolletjes cocaïne gevonden. De politie trof hier naar eigen zeggen ook een aanzienlijke som geld aan. Ook deze bolletjes en het geldbedrag zijn in beslag genomen.

Alle verdachten zijn inmiddels verhoord. Alleen de eigenaar van de winkel zit nog vast. Hij is in verzekering gesteld en ingesloten in een politiecel in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Volgens de Goese wijkagent Gilian de Visser worden vandaag nog drugskopers gehoord en wellicht aangehouden. "Zelf melden kan natuurlijk ook, dan bepaal je zelf het tijdstip...", zo schrijft De Visser op Twitter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren