Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vast na bedreigingen Colijnsplaat

Toegevoegd: 07-04-2016, 11.44 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Woensdagavond is in een woning in Colijnsplaat een man aangehouden vanwege bedreigingen die hij zou hebben geuit.


De politie kreeg rond 19.30 uur een melding dat een man verward en aan het doordraaien was. Agenten gingen naar zijn woning, waar ze de 41-jarige man aantroffen. "Hij was boos over een hulpverleningstraject naar aanleiding van een scheiding. De man was behoorlijk dronken. Hij bedreigde ook zijn ex-partner", aldus de politie.

De opgeroepen agenten besloot de man aan te houden en voor verder onderzoek over te brengen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. In Torentijd werd de man woensdagavond nog door een GGD-arts beoordeeld. Het onderzoek wordt donderdag voortgezet met een verhoor van de man en een beoordeling door Emergis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panadero (7-4-2016 om 22:44)
Deze man terroriseert de buurt en zijn gezin al jaren, het wordt tijd dat voorgoed wordt opgesloten. Helaas zijn de gemeente en instanties blind en doof voor de signalen en klachten
Cookie-instellingen beheren