Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Automobilist rijdt door na botsing

Toegevoegd: 07-04-2016, 14.51 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Een 57-jarige man is gisteren in Arnemuiden doorgereden nadat hij betrokken was geraakt bij een botsing.


Volgens de politie vond de aanrijding rond 13.30 uur plaats op de Doeleweg. Een 78-jarige man uit Arnemuiden reed daar toen hij werd ingehaald door de 57-jarige man. Deze inwoner van Wolphaartsdijk reed met zijn personenauto met aanhangwagen over de weg en raakte tijdens het passeren de auto van de Arnemuidenaar.

De 57-jarige man reed door maar kon enige tijd later door de politie worden achterhaald. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Geen van beide betrokkenen raakte gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaapverb (7-4-2016 om 22:01)
Even die jonge vrouw ingehaald die 65-70 reed op de Zeelandbrug Henk. Ik heb haar niet geraakt, maar ik werd wel helemaal gek van haar. Bij het inhalen zag ik dat ze zat te sms-en Henk. Dat is vele malen gevaarlijker dan inhalen vind je ook niet? Waar ik inhaalde was op dat stukje 4 baans.mensen denken wel eens dat ze net zo langzaam mogen rijden als ze zin hebben. Maar ik heb geleerd dat je een ander niet mag hinderen in het verkeer en gewoon de toegestane snelheid moet aanhouden, hooguit een fractie langzamer.
Henk (7-4-2016 om 17:08)
ja dat ken ik even gauw inhalen koste wat het koste al kan het eigenlijk net niet, toch inhalen...vertrek eerder of as je 5 minuten later komt geen ramp, doorrijden en of aanrijding veroorzaken is erger, schaam je je...maar dat is tegenwoordig het weggedrag vd mensen.
Cookie-instellingen beheren