Man gewond bij snoeiwerkzaamheden

Toegevoegd: 07-04-2016, 14.54 uur - Update: 07-04-2016, 17.38 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is donderdagmiddag een 53-jarige man uit Vlissingen gewond geraakt tijdens snoeiwerkzaamheden.

Het ongeluk gebeurde rond 13.25 uur op een terrein aan de Golsteinseweg. Volgens de politie vonden ter plekke zaagwerkzaamheden plaats aan een boom. Een vallende tak raakte één van de mensen die op de grond stond.

Naast een rapid responder en een ambulanceteam werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Het traumateam hoefde uiteindelijk echter niet meer door te komen. De gewonde is door de ambulancehulpverleners behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Het slachtoffer zou onder meer letsel in het gezicht hebben opgelopen. Volgens de politie had hij een gebroken neus. Verder klaagde het slachtoffer over pijn in de borststreek en pijn aan zijn benen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750