Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man rijdt 40 km per uur te hard

Toegevoegd: 09-04-2016, 10.05 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagochtend na een achtervolging een automobilist aangehouden die even daarvoor onder invloed van alcohol fors te hard had gereden.


Agenten zagen de automobilist rond 06.45 uur op de Hoekseweg bij Hoek met een snelheid van 120 kilometer per uur over de 80-weg rijden. Op dat moment was het ook nog eens erg mistig. De politie gaf de automobilist vervolgens een stopteken op de Binnenvaartweg in Terneuzen.

De bestuurder besloot echter om niet te stoppen dus de politie zette de achtervolging in. Bij de Tholenstraat sprong de man uit zijn auto en zette de man het op een lopen. Nadat agenten te voet achter de man waren aangegaan kon hij even later op de Lange Kerkstraat worden aangehouden.

De automobilist bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en had bovendien teveel alcohol gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren