Grote brand in schuur met woning Kloetinge

Toegevoegd: 09-04-2016, 11.20 uur - Update: 09-04-2016, 15.19 uur

Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Bij de Oostmolenweg in Kloetinge is een woning, gelegen in een grote schuur, uitgebrand. Eén persoon ademde rook in.

De brand werd rond 10.00 uur ontdekt. Nadat de brand uitslaand was geworden werd er door de brandweer opgeschaald naar grote brand. Er werden in totaal vijf tankautospuiten en een ladderwagen gealarmeerd. Uiteindelijk werden vier blusvoertuigen ingezet.

Rond 11.45 uur gaf de brandweer het sein 'brand meester'. Er moest toen nog wel worden nageblust. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland ademde één persoon rook in. Deze is vervolgens door de ambulancedienst onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De Stichting Salvage is opgeroepen om de betrokkenen te helpen met het afhandelen van de schade in de schuur en het woongedeelte. Omdat de woning onbewoonbaar is verklaard zal worden gezocht naar vervangende woonruimte. De paarden die in de stal stonden kunnen in de loop van de dag weer gebruik maken van de stal.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750