Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Man bedreigt ex met zwaard Middelburg

Toegevoegd: 09-04-2016, 12.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg een 26–jarige man uit die plaats aangehouden die met een zwaard de woning van zijn ex-vriendin binnen was gedrongen. De verdachte belaagde zijn ex-vriendin en haar partner.


Volgens de politie sneuvelden zowel de ruiten van de voordeur als die van de achterdeur. De vrouw en haar partner werden daarna door de man bedreigd. Geen van beiden raakte gewond en de twee wisten hun belager te verjagen. 

Direct daarna moest echter ook de auto van de partner van de vrouw het nog ontgelden. Het voertuig werd volledig vernield, waarna de verdachte er op een scooter vandoor ging. Inmiddels gewaarschuwde agenten wisten de verdachte in de directe omgeving te traceren en te arresteren.

De man verkeerde, volgens de politie naar eigen zeggen, onder invloed van alcohol en drugs. Hij is naar het cellencomplex overgebracht en ingesloten. Hij zit vast op verdenking van huisvredebreuk, vernieling en bedreiging. 

Zowel de vrouw als haar partner deden aangifte tegen de 26-jarige verdachte. De vrouw gaf daarbij aan dat ze vorige jaar zomer de relatie met de verdachte beëindigd had, mede vanwege zijn agressieve gedrag. Sindsdien viel hij haar met enige regelmaat lastig, aldus de vrouw.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ariaan (10-4-2016 om 00:02)
vroeger hadden we mannen met baarden tegenwoordig met zwaarden tijden veranderen
Cookie-instellingen beheren