Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Hoofdwond door klap met bierflesje

Toegevoegd: 10-04-2016, 15.40 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een vechtpartij in een horecagelegenheid in Goes is iemand geslagen met een bierflesje. Het slachtoffer liep een hoofdwond op moest naar de huisartsenpost. De verdachte werd door de politie gearresteerd.


De mishandeling vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag en gebeurde in een horecagelegenheid aan de Grote Markt. Rond 01.40 uur ontstond er ruzie in het café. Een 20-jarige man uit Kloetinge kreeg daarbij volgens de politie een klap op zijn achterhoofd. Hij liep een snijwond op.

Op aanwijzingen van een getuige arresteerde de politie even later een andere, eveneens 20-jarige man uit Kloetinge als verdachte. Het slachtoffer heeft nog geen aangifte gedaan omdat zijn medische verzorging prioriteit had. De verdachte wordt door de politie verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (11-4-2016 om 16:09)
Tegenwoordig word er maar raak geleefd. Altijd maar zoeken naar wonden en builen. En vaak gaat het om iemand die een kwaaie dronk heeft. Het verbaasd me niets dat zoiets voorkomt. Maar of je dat normaal kan noemen is het de laatste wat ik wil horen. Een fles op de hoofd kan weleens een dodelijke afloop betekenen.
Marcel (11-4-2016 om 10:35)
Het wordt pas normaal als we er niets meer mee doen... gelukkig is de dader gepakt.
Mark (10-4-2016 om 16:15)
is normaal tegen woordig
Cookie-instellingen beheren