Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurder op de vuist na botsing

Toegevoegd: 12-04-2016, 13.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

GRIJPSKERKE - Twee personenauto’s die geparkeerd stonden aan de Bergwei in Grijpskerke zijn maandagavond vernield. Bij een auto werd de vernieling vermoedelijk bewust gepleegd, dat de ander beschadigde was een ongeluk.


Een 43-jarige man uit Grijpskerke is door de politie aangehouden als verdachte van de vernieling. Ook wordt hij ervan verdacht de eigenaar van de vernielde auto te hebben mishandeld en onder invloed van alcohol zijn eigen auto te hebben bestuurd. Hij was in zijn eigen auto tegen de auto van een 44-jarige Terneuzenaar aangereden.

Vanwege de botsing reed de auto van de man uit Terneuzen tegen een geparkeerd staande auto aan. Ook deze auto beschadigde. Nadat dit gebeurd was ontstond een vechtpartij tussen de Terneuzenaar en de man uit Grijpskerke. Hierbij vielen enkele klappen over en weer.

De aangehouden verdachte is overgebracht naar het ziekenhuis, omdat hij een gebroken hand had opgelopen tijdens de mishandeling. Hij is behandeld aan zijn verwonding en is hierna overgebracht naar een politiecel. Daar heeft de 43-jarige man de nacht doorgebracht. Hij zal dinsdag verder gehoord worden over zijn betrokkenheid bij de zaak.

De toedracht voor de vernieling en mishandeling ligt in de relatiesfeer. Toen de politie ter plaatse kwam bij het incident bleek dat de verdachte gedronken had. Hij moest een blaastest ondergaan en daaruit bleek dat hij bijna drie keer teveel alcohol gedronken had dan wettelijk is toegestaan. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
renee (22-4-2016 om 17:41)
Dom van deze man. Maar wel iets van te begrijpen hoor. Hij had dit anders op moeten lossen, maar niet met drank en auto de zaak zien te regelen .Beste mensen die hier op reargeren er zijn twee partijen in een relationele sfeer he .Soms kan zo iets je op een verkeerd spoor brengen hoor. Ongestraft moet het niet blijven.
bewoner (15-4-2016 om 07:16)
Deze persoon is chauffeur van beroep. Schandalig!
wim (12-4-2016 om 19:32)
Zo'n man die zulke streken uithaalt dronken achter stuur een auto in de vernieling brengt en dan op de vuist gaan ondanks dat de reden in de relatiesfeer ligt moet gewoon zijn rijbewijs voor goed kwijt raken, zulke horen niet op de wegen thuis.
Cerebrus (12-4-2016 om 15:41)
Kijk, dát is nou een poging tot moord. Moedwillig met je auto een ander aanrijden als je gedronken hebt. Maar let op, de verdachte zal er ongetwijfeld met een taakstrafje vanaf komen, opgelegd door de begripvolle D66-rechter.
Cookie-instellingen beheren