Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Transportcontrole vrachtwagens Ritthem

Toegevoegd: 13-04-2016, 16.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Aan de Duitslandweg in Ritthem hebben politie en Belastingdienst gisteren een transportcontrole gehouden.


Bij de controles zijn bekeuringen uitgeschreven voor verschillende overtredingen. In totaal zijn er 25 vrachtwagencombinaties uitgebreid gecontroleerd. Er werden twee bekeuringen uitgeschreven voor overbelading en een proces-verbaal voor niet werkende zijverlichting van een aanhangwagen.

Alle bestuurders hebben moet blazen. Geen van hen had te veel gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
poop (14-4-2016 om 19:29)
nou nou, het is weer commentaar van de beste stuurlui. Het is toch bekend dat als je je zaakjes voor elkaar hebt dat de controle dan gratis is. Ze moesten het alleen wat vaker doen.
P (14-4-2016 om 17:58)
Gelijk boete schrijven voor kapotte zij verlichting :D. Zag net in de scheldestraat in Vlissingen twee personen in een auto een oude man die over het zebra pad overstak afsnijden vlak voor z'n voeten. En dan zou je denken ze hadden haast maar nee op een slakkengangetje door de straat rijden alsof ze gangsters zijn. En elke keer als ik door die scheldestraat ga is er wel zoiets gaande. Een vraag aan de politie durven jullie de echte rommel niet aan te pakken of hoe zit dat?
Witte Transport (14-4-2016 om 12:03)
Zouden ze niet eens beter op de benodigde vergunningen controleren !
peter (14-4-2016 om 11:27)
Geeft aan waar de prioriteiten liggen. Geld binnen harken en zo veel mogelijk. Kapotte zijverlichting, pfffff of je niets beters te doen hebt. Ik had een waarschuwing gegeven. Laatst kwam er een politie auto mij tegemoet rijden en draaide om, om mij te laten stoppen. De sprinten uit die auto, controleren de kentekenplaat van mijn aanhanger en verlichting en zonder boe of bah (en zonder bekeuring) zijn ze weer weg. Bah. Dat je controleert oké, maar enige fatsoen ontbreekt en het is enkel te doen om zo veel mogelijk geld binnen te harken. Ik heb dan ook geen enkel respect meer voor de politie en kijk sine de laatste keer heel anders aan tegen deze veredelde belastinginspecteurs. Een schande dat dit zichzelf nog politie noemt.
Adrian (14-4-2016 om 08:49)
Het wordt zo afgezaagd, die controles in het Sloegebied. Ze moeten is een controle uitvoeren op het Scheld op de A 58 waar al die Oostblokkers staan, en zich een heel weekend vol laten lopen met drank en s, maandags in de morgen nog niet weten waar ze zijn. Overal hanteerd men het 45 uurs cabine verbod maar hier in Holland snapt men dat nog niet schijnbaar. Maar dat is moeilijk voor onze instanties om buitenlands te spreken. Een Hollander met een ton te zwaar aan lading, of een kapotte zijverlichting leverd schijnbaar meer op, en men hoeft niet moeilijk te doen in woord en spraak! En die trekkers in Middelburg zijn idd levens gevaarlijk en altijd overbeladen...gisteren reed er een 43 op de Kaai waar 30 is toegestaan!!
Vlissinger (14-4-2016 om 07:52)
Als er 20 kilo cocaïne of 15 illegale vluchtelingen in een vrachtwagen gevonden was dan hadden onderstaande 2 personen al niet meer gereageerd. Als de politie op voorhand kon bepalen welke controles 'rendabel' zijn hadden ze dat echt wel gedaan. Het is ook nooit goed voor sommigen
Cookie-instellingen beheren