Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Schuur uitgebrand bij Koudekerke

Toegevoegd: 13-04-2016, 23.49 uur - Update: 15-04-2016, 08.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOUDEKERKE - Een schuur aan de Meinersweg bij Koudekerke is woensdagavond door een brand volledig verwoest. Bij de brand is asbest vrijgekomen.


Het vuur in de voormalige paardenstal werd rond 22.30 uur ontdekt. Bij aankomst van de brandweer stond de schuur volledig in brand en was niet meer te redden. De brandweer heeft dan ook besloten de schuur uit te laten branden. Er zijn twee blusvoertuigen ingezet om de schuur vervolgens af te blussen.

De omgeving is afgezet met linten in verband met de asbest die is vrijgekomen. De weg was vanwege de bluswerkzaamheden afgesloten. Over de oorzaak van de brand is niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren