Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde uit auto geknipt Aagtekerke

Toegevoegd: 14-04-2016, 10.58 uur - Update: 14-04-2016, 15.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

AAGTEKERKE – De brandweer heeft donderdagmorgen een 61-jarige vrouw uit Domburg uit een auto geknipt bij Aagtekerke. Een 73-jarige passagier kwam met de schrik vrij.


Het eenzijdige ongeval vond rond 09.25 uur plaats op de Pekelingseweg tussen Grijpskerke en Aagtekerke ter hoogte van de Kelderweg. De vrouw raakte afgeleid door een kat die in de auto meereisde en verloor vervolgens de macht over het stuur. De auto raakte van de weg en kwam in de sloot terecht.

Brandweerkorpsen uit Middelburg en Oostkapelle hebben de gewonde vrouw uit de auto geknipt. Hiervoor zijn de deuren en het dak van de auto geknipt. Het slachtoffer is vervolgens met rugletsel naar het ziekenhuis gebracht. Een gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

De weg was enige tijd afgesloten en het verkeer is omgeleid. Nadat de auto was geborgen kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
veronica (15-4-2016 om 06:13)
ik hoop dat de vrouw het goed maakt,was de kat los meegelift dan ,of zo omdat er een kat mee heeft gereist ik hoop dat het ook met de poes goed gaat,beterschap aan de vrouw en hoop dat ze er niets aan over houd
Cookie-instellingen beheren