Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 112 km

Wietkwekerij ontdekt na inbraakmelding

Toegevoegd: 14-04-2016, 11.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Aan de Pieterpoststraat in Vlissingen is donderdag rond 03.40 uur door de politie een hennepkwekerij ontdekt. Agenten kwamen af op de melding van een mogelijke inbraak waarna de kwekerij werd ontdekt.


Een alerte flatbewoner alarmeerde de politie toen er glasgerinkel klonk. Agenten kwamen bij het appartementencomplex aan en ontdekten bij een van de woningen braaksporen. De bewoner was niet thuis. Toen de dienders vervolgens naar binnen gingen troffen ze een in werking zijnde hennepkwekerij aan. De kwekerij bestond uit 48 planten.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij geruimd. De bewoner zal zich op een later tijdstip moeten verantwoorden bij de politie. Of dat er daadwerkelijk is ingebroken in het pand wordt nog onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren