Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Verwarde man dreigt met mes in Axel

Toegevoegd: 15-04-2016, 09.32 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft donderdagavond in Axel een verwarde man aangehouden die met een groot mes had gedreigd. Er raakte niemand gewond.


De politie kreeg rond 19.45 uur de melding binnen dat de man een woning aan de Langeweg binnen was gelopen. Het ging om de 53-jarige partner van de vrouw die in de woning aanwezig was. Bij de vrouw bevond zich ook haar dochter.

Nadat de man binnen was gekomen verlieten de vrouwen direct de woning. De man, een inwoner van Axel, had namelijk eerder al een huisverbod gekregen omdat hij verdacht werd van huiselijk geweld. De man dreigde nu met een groot mes en de politie ging met drie eenheden naar de betreffende woning.

Omdat de man ook een grote hond bij zich had, ging ook een hondengeleider met een politiehond naar Axel. Agenten wisten telefonisch contact met de man te krijgen en rond 21.30 uur kwam hij zelf naar buiten. Daarna kon hij worden aangehouden. In de woning vond de politie nadien een pistool en de nodige patronen. Deze zijn in beslag genomen.

De man is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Vandaag zal hij worden verhoord. Ook zal hij door een arts van Emergis worden onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren