Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt duo met gestolen staatsloten

Toegevoegd: 15-04-2016, 14.32 uur
Het duo op de bewakingscamera in Middelburg. De man op de bewakingscamera in Middelburg.
Het duo op de bewakingscamera in Middelburg.
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie zoekt een onbekende man en vrouw, die op 23 februari jl. met gestolen loten van de Staatsloterij een winkel aan de Lange Delft binnenliepen.


Op zondagmiddag 21 februari ontdekte de bewoner van een woning aan de Buitenhovelaan in Middelburg dat was ingebroken. De man belde de politie, die een onderzoek startte. De daders hadden een ruit vernield en de woning doorzocht. Ze waren er met geld en sieraden vandoor gegaan.

Tevens werden diverse staatsloten gestolen. Op 23 februari jl. liep het duo met de staatsloten de winkel binnen. De politie is op zoek naar het duo. Mensen die iets weten kunnen contact opnemen met de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (15-4-2016 om 14:56)
Voordeel van die loten is dat ze uiteindelijk jou bestelen van mooie dromen :D
Cookie-instellingen beheren