Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 179 km

Twee mannen opgepakt bij drugactie

Toegevoegd: 15-04-2016, 14.41 uur - Update: 16-04-2016, 12.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLEBRUG - Donderdagmiddag zijn aan de Kennedylaan in Clinge en de Sint Janstraat in Kapellebrug twee mannen aangehouden tijdens een actie van de politie.


De politie hield een controle omdat het vermoeden bestond dat in een woning aan de Sint Janstraat drugs werd gedeald. Rond 15.15 uur werd een 22-jarige inwoner uit Lamswaarde aan de Kennedylaan aangehouden. Hij bleek in het bezit van ongeveer honderd gram hennep.

Vervolgens werd rond 16.00 uur in de woning aan de Sint Janstraat een onderzoek ingesteld. Binnen troffen agenten een kweektent voor hennepplaten aan. Er waren geen planten aanwezig. Verder werd ruim vier kilogram hennep aangetroffen. Ook vond de politie nog enkele duizenden euro's aan contant geld. De spullen werden in beslag genomen.

De 44-jarige bewoner werd ook aangehouden. Beide mannen werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Het tweetal kreeg donderdagavond te horen dat ze langer vast blijven zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren