Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 300 km

Aangehouden na verwonden agent in Kruiningen

Toegevoegd: 20-05-2006, 12.52 uur
Door: Politie Zeeland

KRUININGEN - Omstreeks 22.00 uur gisteravond vond op de N289 in Kruiningen een eenzijdig ongeval plaats.

Een 33-jarige Belg uit Brussel wilde de A58 oprijden en zag te laat in dat hij op de verkeerde weg zat. Hij wilde de N289 oversteken om zo weer op de goede weg te komen.

Tussen de twee rijbanen van de N289 zit echter een greppel, hier reed de man overheen en kwam vast te zitten met zijn auto. Toen agenten van de man een blaastest af wilden nemen, begon hij wartaal uit te slaan en is een ambulance ter plaatse gevraagd.

Het ambulancepersoneel wilde de man onderzoeken. Hij stond dit niet toe en probeerde het dienstwapen van een van de agenten af te pakken.

De agent rukte zich los en de Belg rende naar zijn auto en pakte uit zijn auto een steekwapen. Tijdens de worsteling die hierop volgde zag de man kans om een van de agenten in zijn arm te steken.

De Belg is overgebracht naar Torentijd en hij zal vandaag verder verhoord worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren