Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Grote controle op Schouwen-Duiveland

Toegevoegd: 15-04-2016, 15.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Donderdag heeft de politie samen met de Belastingdienst in de gemeente Schouwen-Duiveland een grote controle gehouden. De controle vond plaats tussen 13.30 en 23.00 uur.


's Middags werd er gecontroleerd op de N57 in de buurt van Serooskerke. Er werden ruim 1.600 voertuigen met een kentekenscanner gecontroleerd. Er werden onder andere bestuurders bekeurd voor het niet handsfree bellen en het niet dragen van de autogordel. Verder betaalde iemand een openstaande boete van 1.250 euro.

's Avonds werd er een controlepost ingericht op de Weg naar de Val bij Zierikzee. Er werden ruim 650 voertuigen gescand. Een man uit Assen kreeg een bekeuring voor het rijden met een verlopen rijbewijs. Hij mocht niet verder rijden en is bij het station in Goes afgezet. Een motorrijder kreeg een proces-verbaal omdat hij op de tachtig kilometerweg 34 kilometer per uur te hard reed. Ook een automobilist kreeg een bekeuring omdat hij 45 kilometer per uur te hard reed.

De Belastingdienst heeft twee beslagen gelegd op voertuigen waarmee doorgereden mocht worden. Op twee andere voertuigen werd volledig beslag gelegd, deze werden weggetakeld. De belastingdienst inde verder 6.500 euro aan achterstallige betalingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (15-4-2016 om 16:21)
En wat is de balans? Meer kosten dan opbrengsten. Tevens kunnen de agenten die hier ingezet worden beter hun werk doen bij meer gerelateerde politiezaken. Meer videowagens op de weg om bumperklevers aan te pakken , de appende criminelen en meer van dat soort overtredingen.....en dan snelheidsmaniakken pakken ipv de kleine overtreders met 5 '- 10 km per uur. Dan krijg je ook meer positiviteit bij de burgers. Belasting zelf machtig genoeg om centen binnen te krijgen en die moeten gewoon beter hun werk doen en op tijd ingrijpen als er geld onterecht word uitgedeeld (toeslagen)
Cerebrus (15-4-2016 om 15:59)
Jaja, daar hebben ze wel tijd voor. Niet meer verder rijden met een verlopen rijbewijs? Serieus? Ondertussen krijgen kinderverkrachters taakstrafjes. Welkom in Nederland.
Cookie-instellingen beheren