Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

KNRM helpt sportvisboot met motorpech

Toegevoegd: 15-04-2016, 23.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De reddingboot van de KNRM in Breskens is vrijdagmiddag iets na 14.00 uur uitgevaren voor een sportvisboot in problemen.


De sportvisser was nabij de Verdronken Zwarte Polder aan het vissen toen zijn motor er opeens mee stopte en de boot stuurloos werd. Via een vriend kon de hulp worden inroepen van de reddingboot. Deze heeft een sleepverbinding aangelegd.

De visboot is vervolgens op sleeptouw genomen naar Breskens en even later veilig afgemeerd in de haven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lexx (17-4-2016 om 11:53)
Ik denk dat jullie eerst eens moeten kijken voor je iemand een sukkels noemt ook nieuwe en goed onderhouden auto's en boten gaan kapot denk daar maar eens over na
grenscontrole; laat me niet lachen (16-4-2016 om 11:40)
en jawel hoor, de zoveelste sukkel die het vertikt om een reservemotor mee te nemen....
R. Bergsma (16-4-2016 om 11:26)
Wanneer leren ze het eens om een reserve buitenboordmotor mee te nemen!
Ja-Ja (16-4-2016 om 06:43)
Het word tijd dat er regels komen ten aan zien van schepen/boten, die voor recreatie worden gebruikt ,dat er elk jaar getest/onderhoud aan motor word gedaan door erkend Watersportbedrijf. Zeker als er buitengaats word gevaren. Dit is ook veiliger voor de opvarende.Eigenaar is verantwoordelijk hier voor. Ik liet mijn buitenboordmotor elk jaar nakijken en heb nooit problemen met de motor gehad. P.S Natuurlijk kan er altijd wel iets fout gaan,dat ziet u aan het grootste Nederlande Marine schip.Maar gelukkig komen de Russen nu niet[grapje]
Cookie-instellingen beheren