Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Botsing op Schroeweg Middelburg

Toegevoegd: 16-04-2016, 12.58 uur
Het ongeval op de Schroeweg in Middelburg. Het ongeval op de Schroeweg in Middelburg.
Het ongeval op de Schroeweg in Middelburg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een botsing op de Schroeweg in Middelburg zijn zaterdagmiddag twee voertuigen beschadigd geraakt.


De kop- staartbotsing vond rond 12.10 uur plaats ter hoogte van de kruising met de Torenweg. De bestuurder van de achterste auto botste door nog onbekende oorzaak op zijn voorganger.

Er is een ambulance ter plaatse geweest maar er raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-4-2016 om 19:16)
Voorganger die plotseling remt? te dicht er op dus. fietser door rood? te dicht op de voorganger. remmen defect? dan had de hele auto in elkaar gelegen. Dit is slechts een tikje, dus gewoon, Te dicht op de voorganger, of niet op zitten letten. zo moeilijk is het niet.
W. Kruit (17-4-2016 om 00:54)
@Vlissinger, defecte remmen, voorligger die plotseling op zijn remmen gaat staan, fietser die door het rode licht oversteekt? Toch wel een paar andere redenen kunnen verzinnen. Niet te snel oordelen zonder dat je er bij bent geweest...
Ik (16-4-2016 om 20:34)
@Vlissinger: Wat te denken van een mechanisch probleem in de auto?
Vlissinger (16-4-2016 om 18:02)
nog door onbekende oorzaak.. -_- door: te dicht op de voorganger rijden en/of afgeleid te zijn. andere rede bestaat niet :)
K.C. (16-4-2016 om 17:59)
@ Christ; omdat o.a. een whiplash erg verraderlijk kan zijn en maar beter te vroeg dan te laat geconstateerd kan worden ;-)
Christ (16-4-2016 om 13:41)
Vervelend zo'n aanrijding. Wat ik me dan afvraag is het volgende: Vaak lees ik dat er (achteraf onnodig) een ambulance is opgeroepen waarom is dit en hoe zou dit voorkomen kunnen worden? Ik snap best dat je beter 10 keer voor niks kunt komen dan 1 keer te laat, maar toch..
Cookie-instellingen beheren