Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 56 km

Vrouw betrapt met valse identiteitskaart

Toegevoegd: 16-04-2016, 17.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Op het politiebureau aan de Rosegracht in Terneuzen is zaterdagmiddag een vrouw aangehouden omdat ze een valse identiteitskaart had.


De politiemeldkamer kreeg zaterdagmorgen een melding dat een vrouw bij een bank aan het Stadhuisplein een bankrekening probeerde te openen. Een medewerkster van de bank had de identiteitskaart van de vrouw gescand, waaruit bleek dat het een vals document was.

Agenten gingen naar de bank en namen de vrouw voor verder onderzoek mee naar het politiebureau in Terneuzen. De Koninklijke Marechaussee kwam naar het politiebureau en controleerde de kaart op echtheid. Hieruit bleek dat het om een vervalsing ging. De vrouw werd hierop aangehouden en het valse document werd in beslag genomen.

De vrouw, waarvan de officiële gegevens momenteel nog niet bekend zijn, zal door de politie worden verhoord. Hierna zal de afdeling vreemdelingen identiteit en mensenhandel van de politie betrokken worden om het vervolgtraject te onderzoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (17-4-2016 om 17:19)
Hopelijk wilde ze geen Marktplaats rekeningnummer openen om anderen te besodemieteren. Goed werk van de bankmedewerkster en de politie. Vraag is alleen nog hoeveel van die valse id's heeft ze nog achter de hand?
Marina (17-4-2016 om 09:17)
Tja, iedereen die in Nederland woont moet de regels kennen. En als die vrouw denkt de autoriteiten te slim af is, slaat zij een modderfiguur. Dat schiet niet op. Ik denkt dat die vrouw schulden heeft en het willen ontglippen met valse documenten te laten maken. En dat is strafbaar. Je mag geen fraude plegen.
Cookie-instellingen beheren